YDELSER

Thai Massage

Thai massage er en over 2500 år gammel tradition, som bygger på teorier i indisk yoga, ayurveda og traditionel kinesisk medicin, men er også tilpasset thailandske traditioner. Den ægte Thaimassage udføres uden olie, musklerne opvarmes vha. massage og efterfølges af strækøvelser, derefter videre til den næste muskel gruppe. Thai massage er en kombination af stræk, tryk på øvre og dybere lag af muskler og bindevæv og led rotationer. Det er en massageform, hvor både du og behandleren er i bevægelse, og hvor behandleren ud over sine hænder også bruger knæ, albuer og underarme. Thai massage gives i forskellige hårdhedsgrader. Det er op til dig hvor hårdt du ønsker massagen.

Kontakt

Olie massage

Olie massage er en blidere form for massage i forhold til den fysisk hårde thai massage. Olie massage, hvor massøren kommer rundt på hele kroppen,giver den rene følelse af velvære, og er god mod trætte og spændte muskler. Olie massage fjerner din stress, træthed og forøger dit energiniveau. Hvis du har ondt i ryggen, skuldre, nakken, ben, arme får oliemassage musklerne til at slappe af. En kombination af Thai og Olie massage er meget udbredt idet Thai massage er fysisk hårdt for både kunden og massøren. Anvendes Varm Olie - giver det oplevelsen af mere velvære.

Kontakt

Tantra massage

Thai Tantra Massage er en blid sensuel massage af hele kroppen, også de mere private dele. Når du modtager Thai Tantra Massage, vil du mærke din krops indre energier flyde med fornyet styrke og opleve indre velvære.

Kontakt

 

Namfon Thai Wellness Massage
Englandsvej 12 A,
2300 København S
Telefon:+45 71 852 119
Åbningstider: Alle dage fra kl. 10.30 til kl. 20.00